MIT پهپادها را برای انجام حرکات آکروباتیک در میانه پرواز آموزش میدهد
MIT پهپادها را برای انجام حرکات آکروباتیک در میانه پرواز آموزش میدهد
الگوریتم جدید کاربردهای بالقوهای در ماموریتهای جست و جو، نجات و همچنین تحویل به مکانهای دور دارد.
محققان MIT الگوریتم جدیدی را برای فعال کردن قابلیتهای مانور پیچیدهتر در پهپادهای دمنشین ایجاد کردهاند.
این طرح جدید میتواند کاربردهای بالقوهای در مأموریتهای جستجو و نجات، و همچنین برای تحویل در مکانهای دورافتاده یا صعب العبور داشته باشد.
دم نشین هواپیمای بال ثابت است که به صورت عمودی برمیخیزد و فرود میآید اما برای پرواز رو به جلو به صورت افقی کج میشود. این طرح با توجه به قابلیت مانور و تطبیق پذیری بالا برای قابلیتهای جست و جو و نجات مورد توجه است.
الگوریتم جدید به این پهپادها برنامه ریزی و پایش مسیر پیشرفتهتری میدهد و به آنها امکان میدهد حرکات آکروباتیک مانند حرکات دورانی، چرخشی و همچنین پروازهای جانبی یا وارونه را انجام دهند.
پهپادها همچنین قادر به برنامه ریزی مسیرها در اواسط پرواز هستند.
ازرا تال، نویسنده ارشد این مطالعه گفت: «ما میخواستیم واقعاً از تمام قدرتی که سیستم دارد بهره برداری کنیم. این هواپیماها، حتی اگر بسیار کوچک باشند، بسیار قدرتمند هستند و قادر به انجام مانورهای آکروباتیک هیجان انگیز هستند. به نظر تیم طراحی، با استفاده از حتی یک مدل آن، میتوان تمام شرایطی که وسیله نقلیه میتواند در آن پرواز کند را پوشش داد.
سرتاک کارامان، نویسنده ارشد این مطالعه گفت: «تیم های تحقیقاتی بسیاری بر روی هواپیمای کوادکوپتر متمرکز شدند، که پیکربندی بسیار رایجی برای تقریباً همه پهپادهای مصرفی است. از سوی دیگر، دمنشینها در پرواز رو به جلو بسیار کارآمدتر هستند.
من فکر میکنم علت اینکه تاکنون از آنها چندان استفاده نشده است، به این دلیل است که اجرای آزمایشی آنها بسیار سختتر است، اما نوع فناوری خودمختاری که ما توسعه دادیم، آنها را در بسیاری از کاربردها، از فناوری مصرفکننده گرفته تا بازرسیهای صنعتی در مقیاس بزرگ، کارآمد میکند.»
این تیم میگوید استفاده از پهپادهای خودمختار در مناطقی که فاجعهای جدی مانند فرو ریختن ساختمانهای بلند پیش آمده باشد، پرواز در این شرایط را بدون در نظر گرفتن موانع موجود، در حین جستجوی افراد، میتواند مفید و بسیار کارآمد کند.
در مرحله بعد، تیم این الگوریتم را برای استفاده در پروازهای کاملاً مستقل در فضای باز آزمایش میکند و تأثیر آب و هوا و سایر شرایط محیطی ( مانند امواج، دما، رطوبت، اشعه خورشید، میزان گرد و غبار و سایر المانهای محیطی ) را بر پرواز پهپاد بررسی میکند.
این مطالعه تا حدی توسط دفتر تحقیقات ارتش ایالات متحده پشتیبانی میشود.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگو شرکت کنید؟نظری بدهید!